Jedná sa o sladidlo novej generácie vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Vyniká mimoriadne vysokým obsahom prospešnej vlákniny a glykemickým indexom < 5.
Čakankový sirup Originál obsahuje len 5 % sacharidov, čo je 10 - 15x menej ako obsahuje agávový sirup a javorový sirup.
Čakankový sirup Originál možno použiť nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, piškót, zmrzlín, palaciniek a jogurtov. Sirup môže byť použitý aj v teplej kuchyni pre pečenie všetkých typov sladkého pečiva a báboviek.
A je tu ešte jedna úplne unikátna vlastnosť - sirup je schopný čiastočne nahradiť aj pokrmový tuk. Takže sirup neprináša len zníženie kalorickej hodnoty pečiva danej nahradením cukru, ale navyše prináša aj zníženie energetickej hodnoty potravín nahradením pokrmového tuku, a to až o 100 percent!
Obsahuje až o 95 % menej cukru a o 45 % menej kalórií v porovnaní s inými prírodnými sladidlami (med, javorový sirup, agávový sirup...), preto je veľmi vhodný pre použitie pri redukčnej diéte.
Dávkovanie je pri sladení rovnaké ako pri mede, pri náhrade tuku v potravinách nahrádza 1 g sirupu približne 4 g tuku.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli, s vysokým obsahom vlákniny, so zníženou energetickou hodnotou.
Doporučené dávkovanie: 10 - 20 g denne.
Balenie obsahuje 70 porcií (1 porcia = 5 g).
Pri nadmernej konzumácii sa môže vyskytnúť mierne nadúvanie.
Stolové sladidlo na báze extraktu z čakanky a sukralózy.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.